Το άκυρο για τον Χασάν και η τουρκική κλήση στον Ουάρντα

Το SDNA γράφει γιατί η Κόνιασπορ δεν πέρασε όλα όσα ήθελε στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού, καθώς και ποια ομάδα από την γειτονική χώρα έφτασε στο…κατώφλι του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ανόρθωσης.

Πάνω στο…νήμα της μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία, ο Αχμέντ Χασάν ανακοινώθηκε από την Κόνιασπορ.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με το κλαμπ από την γειτονική χώρα για το μονοετή δανεισμό του 28χρονου ποδοσφαιριστή, αν και το deal (εν τέλει) δεν είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα που ήθελε η Κόνιασπορ.

Τι σημαίνει αυτό;

Στον τουρκικό σύλλογο επιθυμούσαν εκτός από το δανεισμό (για ένα χρόνο) του «Φαραώ» να περάσει και οψιόν αγοράς που θα τους προσέφερε τη δυνατότητα το καλοκαίρι του ΄22 να προχωρήσουν (εφόσον το επιθυμούν) στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Η προσθήκη οψιόν αγοράς απορρίφθηκε από πλευράς Ολυμπιακού κι έτσι ο Χασάν θα κληθεί να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Ρέντη, χωρίς οι Τούρκοι να΄χουν την (προσυμφωνημένη) δυνατότητα να τον κάνουν…δικό τους.

Παρεμπιπτόντως κι επειδή στην Τουρκία υπάρχουν ουκ ολίγα προβληματικά ποδοσφαιρικά μαγαζιά και το «φέσι» πάει…σύννεφο, στην Πλατεία Αλεξάνδρας έκαναν οικονομικό ρεπορτάζ για την Κόνιασπορ και οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν ήταν θετικές σχετικά με την οικονομική φερεγγυότητα – αξιοπιστία του τουρκικού κλαμπ.

Eπί τη ευκαιρία να σημειώσουμε κι αυτό: εκτός από τον Χασάν ο οποίος ακολούθησε το δρομολόγιο Ελλάδα – Τουρκία, ένας ακόμα μέχρι πρότινος σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να στρίψει το τιμόνι προς την γειτονική χώρα το φετινό καλοκαίρι. 

Ωστόσο το ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ για τον Ουάρντα όσο ψαχνόταν για νέα ομάδα, δεν συγκίνησε όσο θα έπρεπε τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος προϊόντος του χρόνου (και με τις «ευλογίες» του ΠΑΟΚ) κατέληξε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.  

Αυτά, για την ιστορία.

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση