Το ερυθρόλευκο bullying οδήγησε σε παραίτηση δύο δικαστές της Εφέσεων!

Με ένα κείμενο που προκαλεί σοκ και δέος ακόμα και σε όσους γνωρίζουν τη δράση της ΕΟ, της Συμμορίας και των παρακλαδιών της, η Μαργαρίτα Στενιώτη, δικαστής της Επιτροπής Εφέσεων αφού υπέβαλε την παραίτηση της από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή, έπειτα από το απίστευτο bulling που δέχθηκε από «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ, περνάει στην επίθεση.

Η Εφέτης επικαλείται λόγους ευθιξίας ενώ να σημειωθεί ότι την ακολούθησε και η Άλκηστις Σιαννού, που επίσης εκλέχτηκε ως τακτικό μέλος, στην πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΟ και παραιτήθηκε επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, ο Άρειος Πάγος αντί να επέμβει στις συγκεκριμένες πρωτόγνωρες τακτικές και τη στοχοποίηση των δικαστών, παρακολουθεί αμέτοχος ενώ τα μέλη που εκλέχτηκαν στην Εφέσεων βράζουν από οργή για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Και όσο η Πολιτεία δεν αντιδρά, η Συμμορία θα συνεχίζει το bulling απέναντι σε ότι την ενοχλεί. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, με τη σύζυγο του διαιτητή Παπαπέτρου για παράδειγμα, ή με την κόρη του μέλους της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, που είναι υπάλληλος της Ομοσπονδίας, πρόσφατα.

Κι είναι απορίας άξιο ποια θα είναι η αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και του Υπουργείου Δικαιοσύνης μετά τα όσα φρικτά καταγγέλονται. Εντύπωση δε, προκαλεί και η μέχρι τώρα σιωπή της ΕΠΟ, της Super League αλλά και των ΠΑΕ που οι υποθέσεις τους κρίνονται από τακτικούς δικαστές με ήθος, ευπρέπεια και κύρος.

Το story της απίστευτης στοχοποίησης

Η ερυθρόλευκη προπαγάνδα έκανε απίστευτη προσωπική επίθεση με τον γνωστό της τρόπο. Επικαλούμενη παραποιημένα στοιχεία.

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε, υπήρξε ο ισχυρισμός πως η κυρία Στενιώτη φωτογραφήθηκε έξω από την Αγια Σοφιά (!) με τον Ντανιέλ Μπατίστα. Η φωτογραφία όμως, έχει τραβηχτεί σε γήπεδο με χλοοτάπητα (!!) και όπως έγινε γνωστό σε φιλανθρωπικό αγώνα για τους πυρόπληκτους σε Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι.

Η οργισμένη απάντηση από την Εφέτη που προκαλεί σοκ

Η απάντηση από την Εφέτη Μαργαρίτα Στενιώτη, ήταν οργισμένη.

Με εξώδικο της προς τον «Γαύρο», απαιτεί την αφαίρεση όλων των άρθρων εντός 12 ωρών και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της. Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο καθώς τα όσα καταγγέλει δείχνουν τη σαπίλα που επικρατεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίεου, όλα φυσικά υπό την ανοχή της Δικαιοσύνης και του συντεταγμένου κράτους. Μία χώρα στην οποία ο Έλληνας πολίτης έχει ως τελευταίο αποκούμπι τη Δικαιοσύνη, και τελικά η Δικαιοσύνη γίνεται παρανάλωμα του πυρός σέρνοντας σε παραιτήσεις τους εφέτες που δεν αρέσουν στο «σύστημα» και διαπομπεύοντας κατ’ εξακολούθηση την αλήθεια και ανυποψίαστους πολίτες, επειδή απλά δεν υπακούν στις ορέξεις τους. Ως πότε άραγε αυτή η χώρα θα σέρνεται στο πάτωμα επειδή το «πρόβλημα του ελληνικού αθλητισμού» δεν ανέχεται να παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις, με ισονομία και αξιοκρατία;

Το περιεχόμενο του εξώδικου προκαλεί σοκ και βγάζει στη σέντρα τη Συμμορία, δείχνοντας πλήρως ενημερωμένη για ότι συμβαίνει στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι, πλέον, γνωστή η μέθοδος και η τακτική ποδοσφαιρικών παραγόντων και των ελεγχόμενων απ’ αυτούς μέσων ενημέρωσης (παραπληροφόρησης) να «λασπολογούν» σε βάρος Αθλητικών Δικαστών, να τους κατασυκοφαντούν και να τους προσβάλλουν, ώστε να τους εξαναγκάσουν σε παραίτηση, όπως πρόσφατα συνέβη, ευελπιστώντας ότι οι τελευταίοι δεν θα αντιδράσουν λόγω του Κύρους και του Ήθους που διαθέτουν. Όμως η ανοχή έχει και τα όρια της. Ειδικότερα, οι βολές εναντίον μου μέσω συγγενικών μου προσώπων, η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, η χρήση φωτογραφιών ανηλίκων, η αλλοίωση γεγονότων (βλ. φωτογραφία από φιλανθρωπικό αγώνα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι) δεν είναι ικανά να με εκφοβίσουν και να παρεμποδίσουν τη βούλησή μου για εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους, θα αποτελέσουν δε αντικείμενο άλλης διαδικασίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εξώδικου.

«Κύριοι,
Με ιδιαίτερη δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα, την Παρασκευή, 9-10-2020, από συναδέλφους μου, ότι στο διαδικτυακό σας τόπο, τον οποίο και δεν γνώριζα έως τον παραπάνω χρόνο, με την ονομασία «gavros.gr» αναρτήθηκαν άρθρα, λόγω της εκλογής μου ως μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κατόπιν πρότασης του Εφετείου Αθηνών, που αναφέρονται στο πρόσωπο μου, τα οποία είναι παντελώς ψευδή, συκοφαντικά, εσκεμμένα κακόπιστα και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου ως ανθρώπου και ως Δικαστικού Λειτουργού.

Η συγκρότηση των Πειθαρχικών Οργάνων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τακτικούς Δικαστικούς Λειτουργούς αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καινοτομίες των τελευταίων ετών και θεσμοθετήθηκε με σκοπό την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η επανειλημμένη στοχοποίηση των Αθλητικών Δικαστών σκοπό έχει να κάμψει το φρόνημά τους ως Ανεξάρτητων Δικαστικών Λειτουργών, που ασκούν το καθήκον τους μόνο υπακούοντας στο Σύνταγμα, στους νόμους και στη συνείδησή τους. Είναι, πλέον, γνωστή η μέθοδος και η τακτική ποδοσφαιρικών παραγόντων και των ελεγχόμενων απ’ αυτούς μέσων ενημέρωσης (παραπληροφόρησης) να «λασπολογούν» σε βάρος Αθλητικών Δικαστών, να τους κατασυκοφαντούν και να τους προσβάλλουν, ώστε να τους εξαναγκάσουν σε παραίτηση, όπως πρόσφατα συνέβη, ευελπιστώντας ότι οι τελευταίοι δεν θα αντιδράσουν λόγω του Κύρους και του Ήθους που διαθέτουν.

Όμως η ανοχή έχει και τα όρια της.

Ειδικότερα, οι βολές εναντίον μου μέσω συγγενικών μου προσώπων, η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, η χρήση φωτογραφιών ανηλίκων, η αλλοίωση γεγονότων (βλ. φωτογραφία από φιλανθρωπικό αγώνα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι) δεν είναι ικανά να με εκφοβίσουν και να παρεμποδίσουν τη βούλησή μου για εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους, θα αποτελέσουν δε αντικείμενο άλλης διαδικασίας.

Ζητώ, άμεσα, και μάλιστα εντός 12 ωρών:

την αφαίρεση όλων των άρθρων με ημερομηνία 9-10-2020, που αναφέρονται στο πρόσωπό μου από το διαδικτυακό σας τόπο και απ’ όλους τους διαδικτυακούς τόπους, όπου έχουν αναπαραχθεί, με επιμέλεια δική σας:

– την μη επανάληψή τους στο μέλλον

– την αφαίρεση των συγκεκριμένων άρθρων από τη μηχανή αναζήτησης google

– την άμεση ανάρτηση της παρούσας επιστολής μου (δίχως περικοπές και αλλοιώσεις) στο διαδικτυακό σας χώρο καθώς και την αποστολή της, πάλι με δική σας επιμέλεια, στους λοιπούς διαδικτυακούς τόπους, που αναπαρήγαγαν τα εν λόγω άρθρα σας.

Επιφυλάσσομαι δε παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Μαργαρίτα Στενιώτη

Εφέτης».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα