Το «ξέσπασμα» του Ζαμπά: «Είχα κορωνοϊό, μην γράφετε χωρίς να ξέρετε»

«Ξέσπασε» δημόσια ο Λέο Ζαμπά με αφορμή τα όσα γράφονται και ακούγονται για τον Βραζιλιάνο το τελευταίο διάστημα! Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και τα όσα μεσολάβησαν…

Χείμαρρος ο Λέο Ζαμπά σε ανάρτησή του, αποκαλύπτοντας δημόσια πως νόσησε από κορωνοϊό. Παράλληλα, στάθηκε και στην επιθυμία να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, κάτι που δεν κατέστη δυνατό! Ο ίδιος -πάντως- έδωσε την υπόσχεση πως θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει στη δράση και να… γίνει ξανά ο Λέο που γνωρίζει ο κόσμος του Δικεφάλου!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Λέο Ζαμπά:

«Πριν γράψετε κάτι για εμένα ή κάποιον άλλον παίκτη, θέλω να προσπαθήσετε να πληροφορείστε καλύτερα! Δεν νοιάζομαι για την κριτική που δέχομαι γιατί ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος.

Θέλω να ξέρετε -όμως- πως ήμουν κλεισμένος στο σπίτι εδώ και δύο εβδομάδες επειδή βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό και επέστρεψα στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν ρεπό, εγώ γυμναζόμουν σκληρά για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Νομίζετε πως είμαι χαρούμενος; Φυσικά και όχι!

Η ευχαρίστησή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και από την αρχή του καλοκαιριού, προσπαθούσα να πάω κάπου αλλού για να είμαι ξανά χαρούμενος. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και τελικά, έμεινα στον ΠΑΟΚ.

Θα δώσω τη ζωή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω ξανά στην δράση και να γίνω ο Λέο που γνωρίσατε και αγαπήσατε. Δυστυχώς έχω πληγωθεί πολύ με αυτά που διαβάζω. Έχω οικογένεια και πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος! Σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο και τους οπαδούς».

78 1

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση