Το σκέφτονται στη Γκεζτέπε για Εσίτι αλλά…

Με το ζήτημα του Άντερσον Εσίτι ασχολούνται στην Τουρκία δεδομένου πως ο Νιγηριανός αρέσει στην Γκεζτέπε, ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στην Τουρκία και όπως είναι λογικό, μπαίνουν σε πρώτο πλάνο τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν, με τον προπονητή της Γκετζέπε, Ουνάλ Καραμάν, να έχει ξεκινήσει ήδη την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ με φόντο τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα ως δανεικοί και εκείνων που εκπνέουν τα συμβόλαια τους.

Βάσει των όσων σημειώνουν οι Τούρκοι, ο Εσίτι έχει λάβει θετική αξιολόγηση και αρέσει στους επιτελείς της Γκεζτέπε που καλοβλέπουν την παραμονή του στην ομάδα.

Στην παρούσα φάση ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα χρειαστούν για την αγορά των δικαιωμάτων του, τις επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά και το διαθέσιμο μπάτζετ της Γκεζτέπε…

Ο φάκελος Εσίτι παραμένει ανοιχτός και για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Νιγηριανός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ενώ διαθέτει και ένα άκρως «αλμυρό» συμβόλαιο!

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση