Το φύλλο αγώνα του τραμπουκισμού Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε για την Παρασκευή 26/2 σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League και κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα μέχρι και για ένα χρόνο, για τους τραμπουκισμούς στον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη, Τάσο Σιδηρόπουλο.

Από paok24.com:Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διεθνής ρέφερι “καίει” τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αφού σε αντίθεση με τον παρατηρητή της διοργανώτριας που δεν είδε τίποτα, κάνει πλήρη αναφορά στην επίθεση… ήθους στον ρέφερι από τα Δωδεκάνησα.

Ιδού λοιπόν, το ΦΑ με τους τραμπουκισμούς του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ολυμπιακού.fa1

Το φύλλο αγώνα

Πριν από την έναρξη του αγώνα με ενημέρωσαν από την ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι λόγω τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Αρμίντο Μπρούμα την ώρα της προθέρμανσης των ομάδων, τη θεση του ως αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής θα αναλάβει ο Ρατζέλοβιτς.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών.

Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά, είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια.

Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε κι εσύ και αυτός».

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια. Καμία άλλη παρατήρηση».

πηγή: sdna.gr

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα