Το OPEN διαψεύδει

Από paok24.com: Το ΟPEN διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί πώλησης του σταθμού και γνωστοποίησε πως έχουν κινηθεί ήδη οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για όσα γράφτηκαν στην ιστοσελίδα powergame.gr περί αλλαγής ιδιοκτησίας του σταθμού.

Αναλυτικά:

“Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική του μέτοχος, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο του site powergame.gr, που δημοσιεύτηκε στη στήλη «The Big Mouth », με τίτλο «Η έκπληξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η εντολή Ιβάν για πώληση του Open και η ιταλική ΔΕΠΑ Υποδομών».

Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς το συγκεκριμένο site για την ψευδή και άκρως δυσφημιστική αναφορά.

Η Dimera Media Investments, επίσης, διαψεύδει κατηγορηματικά το ψευδές δημοσίευμα περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει τη επενδυτική της δραστηριότητα στο χώρο των media”.

Και σήμερα ακόμη, δημοσίευμα του powergame.gr, ιδιοκτησίας του Γιάννη Κουρτάκη, που ανήκει στον όμιλο παραπολιτικών στοχοποιεί τον Ιβάν Σαββίδη, ως υποκινητή συλλαλητηρίων, ενώ επιτίθεται ενόψει της ΔΕΘ σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, όπως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, για πολλοστή φορά.

Είναι πάγια τακτική του συγκεκριμένου ομίλου να “χτυπά” κάτω από τη ζώνη τον Ιβάν Σαββίδη και τους στενούς του συνεργάτες, θέλοντας να τους φθείρει και να παρουσιάσει μία στημένη δυναμική στο κυβερνητικό περιβάλλον.

Είναι χαρακτηριστικό δε, πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα -συμφερόντων του ομίλου των παραπολιτικών- έχει event τη δεδομένη χρονική στιγμή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα, εξαιτίας του στρατού μαυροφορεμένων ανδρών, να κλείσει για ένα μικρό διάστημα η οδός Μητροπόλεως!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση