Τσαλμπούρης: “Θα έρθουν κι άλλες τέτοιες στιγμές”

Από allstarbasket.gr: Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου, ενώ χάρισε και την εντυπωσιακή φάση της αναμέτρησης με ένα καταπληκτικό κάρφωμα!

Ο 24χρονος σέντερ του ΠΑΟΚ τόνισε, μέσα από το επίσημο site της ομάδας του ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες στιγμές.

Για το εντυπωσιακό του κάρφωμα, o Γιώργος Τσαλμπούρης είπε:

«Ήταν όντως μία πολύ ωραία φάση και αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η αντίδραση του πάγκου μας και τα πρόσωπα που αντίκρισα μόλις γύρισα προς τα εκεί. Νομίζω ότι με το μέγεθος που έχω, μπορώ να βγάλω τέτοιες φάσεις, αλλά αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι ότι πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82 %CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82 %CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A %CE%9B%CE%91%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, το Λαύριο μπήκε με ενέργεια στο παιχνίδι κι αυτό ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε, αλλά κι αυτοί έχουν τραβήξει πολλά με τα κρούσματα κορωνοϊού και στην πορεία του αγώνα φάνηκε και η διαφορά που είχαμε στο χθεσινό παιχνίδι. Την νίκη την θέλαμε πολύ, γιατί δεν μας είχε αρέσει η εικόνα μας και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου είχαμε κάνει καλή προετοιμασία, αλλά δεν παίξαμε καλά, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ερχόταν από παιχνίδι της Ευρωλίγκα, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε κι ένα ρυθμό με όλες αυτές τις διακοπές».

Για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ:

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το να συνεργάζομαι με ένα τόσο μεγάλο σωματείο ήταν ότι καλύτερο για μένα. Πιστεύω ότι αν έχω το χώρο μπορώ να κάνω πράγματα και να βοηθήσω. Είμαι κοντά στο σπίτι μου, περνάω καλά στην ομάδα, έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και θα είναι πολύ σημαντικό στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από αυτή την συνεργασία».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση