Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές! (vid)

Ο Μπο Μπιτς απολαμβάνει τις ημέρες των διακοπών του, ωστόσο φρόντισε να ετοιμάσει το τελευταίο του blog για αυτή την σεζόν κι είναι πραγματικά ξεχωριστό!

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“1η Ιουνίου 2021, είμαστε εκτός σεζόν και στο σπίτι!

Γεια σου καλοκαίρι! Όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν και αυτό είναι το τελευταίο #BeechBlog της σεζόν 2020-2021… Πριν φτάσουμε σε οτιδήποτε άλλο, θέλω απλώς να πω πόσο υπέροχα πέρασα στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω του Covid-19 και ευχαριστώ όλους στον οργανισμό του ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες μου για μια αξέχαστη σεζόν! Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω πραγματικά ότι θα κρατήσω τις αναμνήσεις αυτής τη σεζόν για πάντα! Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους!

Λοιπόν, ήμουν αρκετά απασχολημένος από την αναχώρησή μου από τη Θεσσαλονίκη! Παρακολούθησα το γάμο ενός από τους καλύτερους μου φίλους από το κολέγιο, μαζί με μερικούς από τους συμπαίκτες μου (από το Πανεπιστήμιο North Florida). Συγχαρητήρια στον Zack και την Jill που τελικά υλοποίησαν το όνειρό τους και παντρεύτηκαν.

0106wedding

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί! Μετά το γάμο, η Emma και εγώ ταξιδέψαμε πίσω στο Kentucky για να μετακομίσουμε από το διαμέρισμά της και να μεταφερθούμε στη Florida για το καλοκαίρι!

0106beau van

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι ένα μεγάλο κινούμενο φορτηγό που χρησιμοποιήσαμε για να μετακινήσουμε πολλά πράγματα. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους γονείς της Emma για τη βοήθεια.

Αλλά περιμένετε. Υπάρχουν περισσότερα!!!

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη μερικοί από εσάς, έκανα πρόταση στη φίλη μου την Emma πριν από λίγες μέρες και είπε ναι! Ο αδελφός της, η μαμά και ο μπαμπάς της ήταν μαζί μας στο γήπεδο του γκολφ κοντά στο σπίτι των γονιών της στο Kentucky. Άρχισαν να παίζουν ένα γύρο (έτσι, τουλάχιστον σκέφτηκε η Emma), αλλά μετά από λίγο και προτού ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι, γονάτισα και έκανα την πρόταση. Έμεινε έκπληκτη, όλο αυτό συνέβη μπροστά σε ολόκληρη την οικογένειά της, που αποθανάτισαν την στιγμή με φωτογραφίες και βίντεο. Πήγε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Η Emma δεν είχε ιδέα!

0106yes

Καθώς γράφω αυτό το blog, βρισκόμαστε κάπου στη μέση της Νότιας Καρολίνας, οδηγώντας πίσω για να δω τους γονείς μου, τα αδέλφια και την ανιψιά μου. Θα είναι ένα υπέροχο καλοκαίρι με την αρραβωνιαστικιά μου και την οικογένειά μου στο Jacksonville!

Σας ευχαριστώ όλους που μείνατε ως το τέλος για να τα διαβάσετε όλα! Ας ελπίσουμε ότι οι φωτογραφίες άξιζαν τον κόπο!

Τέλος πάντων, γνωρίζετε τη συμφωνία μας. Θα τα πούμε… αργότερα!

#BeechBlog”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση