«Υποστήριξη από όλους όσους είναι εμπλεκόμενοι στην ομάδα»

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ έστειλε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ζητάει υποστήριξη και βοήθεια από όλους όσους είναι εμπλεκόμενοι στην ομάδα.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA:

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια θετική αίσθηση σε μια κατάσταση που δεν είναι τόσο καλή. Παίρνουμε μια αίσθηση ικανοποίησης, έχω πει ότι η ομάδα είναι «άρρωστη» και χρειάζεται βοήθεια από όλους.

Το γιατί είμαστε άρρωστοι το έχουν αναλύσει πολλές φορές. Ο ίδιος έχω πάρει την ευθύνη και το μερίδιο που μου αναλογεί, δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από την κατάσταση, ούτε έτρεξα να φύγω από αυτή, χρειαζόμαστε υποστήριξη από όλους όσους είναι εμπλεκόμενοι στην ομάδα».

Για το αν η ευρωπαϊκή πρόκριση λειτουργεί ως βάση:

«Ο καθένας από εμάς περίμενε σίγουρα μια διαφορετική κατάσταση. Οι προσδοκίες ήταν διαφορετικές στην αρχή της σεζόν. Κάτι σημαίνει ότι βρισκόμαστε και έχουμε προχωρήσει σε αυτή τη διοργάνωση, ενώ άλλοι δεν το έχουν καταφέρει την δεδομένη στιγμή.

Την δεδομένη στιγμή ξέρω ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχω αναλύσει τον λόγο που συμβαίνει αυτό την δεδομένη στιγμή. Γενικότερα είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να σκεφτούμε ότι βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και καταφέραμε να κερδίσουμε κάτι, για αυτό λέω ότι θα χρειαστούμε την στήριξη και την βοήθεια όλων των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ».

Για τις απουσίες:

«Ο Σβαμπ θα είναι μαζί μας, αλλά δεν θα έχουμε κάποια άλλη επιστροφή».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Λαμία:

«Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει και θα έρθει εδώ για να αμυνθεί, οπότε αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Ερχόμαστε από την πνευματική πίεση που είχαμε για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Θέλω να πιστεύω ότι η πρόκριση θα λειτουργήσει ευεργετικά θα αλλάξει το πνεύμα των ποδοσφαιριστών και θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση