Υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ ο Βασίλης Αγγελίδης

Από acpaok.gr: Ένα επίλεκτο μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, αγνός λάτρης του μπάσκετ, και ειδικότερα του ερασιτεχνικού γυναικείου και ανδρικού, ο φίλος Βασίλης Αγγελίδης, αποφάσισε να συμμετέχει στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Με αφορμή αυτή την συμμετοχή του, ο κ. Βασίλης Αγγελίδης δήλωσε:

«Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα πρόταση συμμετοχής μου στο σχήμα του κ. Άγγελου Παπανικολάου, που θα θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Με την πεποίθηση και την βεβαιότητα ότι μέσα από την πολύχρονη ενεργή ενασχόληση μου με το μπάσκετ, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισα ως μέλος του ΠΑΟΚ, μπορώ από την πλευρά μου και στο μέγεθος που μου αναλογεί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, με στόχο την συνεχή άνοδο και διάκριση του εθνικού μας αθλήματος, αποδέχτηκα την πρόταση του».

Ο ΠΑΟΚ, εύχεται στον φίλο Βασίλη, καλή επιτυχία, και τον στηρίζει απόλυτα στην απόφαση του να εμπλακεί με τα κοινά του ερασιτεχνικού ελληνικού μπάσκετ, απόφαση που γνωρίζοντας τον Βασίλη, μόνο καλό θα είναι για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης που όλοι λατρεύουμε.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση