Φάκελος Τσιγγάρα: Οι συζητήσεις, το «ναι» και οι υπογραφές

Ο Γενς Θόρουπ μίλησε για τη σημασία του αυριανού αγώνα και την κατάσταση της ομάδας του, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το τι θα κάνει διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: “Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή για περισσότερη ώρα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δημιουργήσουμε ευκαιρία.

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα με φόντο την πρωτιά: “Μπαίνοντας στον όμιλο δεν τα πήγαμε άσχημα, έχουμε δύο νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Θα είναι λίγο δύσκολο να κατακτήσουμε την 1η θέση, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμη. Όλα θα εξελιχθούν από το αυριανό παιχνίδι. Όλα είναι εφικτά κι εκτός από τους νέους παίκτες, έχουμε κι έμπειρους που θα δείξουν τον καλό τους εαυτό αύριο”.

Για την προσέγγιση του αγώνα: “Δε θεωρώ ότι είναι το καλύτερο μέρος για να μιλήσω για την τακτική του αγώνα, θα το κρατήσω για τους παίκτες μου αυτό”.

Για τους τραυματισμούς: “Τα πάμε καλά, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και θα δούμε κι απόψε στην προπόνηση αν όντως ισχύει αυτό και στην πράξη”.

Για τον Ζέκα: “Ο Ζέκα παρά τον τραυματισμό του ήταν παρών σε όλα τα παιχνίδια μας και μία φορά ήταν κι αρχηγός, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας. Απολαμβάνει να είναι με την ομάδα, μου ζήτησε αν μπορεί να έρθει και στην Ελλάδα μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό ότι είναι μέρος της ομάδας”.

Για τους πιο νεαρούς παίκτες: “Πιστεύουμε πολύ στους νέους παίκτες μας. Αυτό που περιμένω από αυτούς είναι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, έχουν την υποστήριξη του κοινού κι είναι σημαντικό για αυτούς να μάθουν να παίζουν σε παιχνίδια στην Ευρώπη. Περιμένω κι ελπίζω ότι αύριο θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο”.

Για το αν θεωρεί τον ΠΑΟΚ τον πιο δύσκολο αντίπαλο στον όμιλο: “Ναι, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Παρά το γεγονός ότι συναντήσαμε και κάποιες δυσκολίες κόντρα στη Σλόβαν, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα”.

Για το πλάνο του: “Θεωρήσαμε ότι είναι καλύτερο να το κρατήσουμε μυστικό, ειδικά όταν πρόκειται για έναν αντίπαλο από μία άλλη χώρα, θέλουμε να του το κάνουμε λίγο πιο δύσκολο”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση