Φάσεις και γκολ από τη Βέροια (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε αρχικά για το αν είναι ικανοποιημένος από την ενίσχυση της ομάδας… «Τι περιμένετε να απαντήσω; Είμαστε πολύ καλά και θα πάμε να παλέψουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε. Κάποιες φορές θα κερδίζουμε παίζοντας καλά, κάποιες φορές θα παίρνουμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να το γνωρίζουν αυτό» απάντησε

Για την εικόνα των Μιτρίτσα, Άκπομ και Σίντκλεϊ… «Αποφασίσαμε να παίξουμε αυτό το φιλικό παιχνίδι για να δώσουμε χρόνο στους καινούριους αλλά και σε όσους δεν έπαιξαν πολύ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Για να μπορέσουν οι καινούριοι να μπουν στη φιλοσοφία μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Πετύχαμε τον στόχο μας, δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τον καθένα, να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση».

Για τις απουσίες στα άκρα της επίθεσης που προέκυψαν τελευταία… «Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να τη διαχειριστούμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση, σε μια σειρά αγώνων που έρχονται.

Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά αυτές οι καταστάσεις. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες που είναι εδώ, πως είναι μέρος του συνόλου, γιατί έχουμε πολλές διοργανώσεις και στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση