Φερέιρα: «Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο» (video)

Ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εάν θέλει να ελπίζει στο πρωτάθλημα και ο Άμπελ Φερέιρα τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο PAOK TV, λέγοντας αρχικά: «Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πράγματι, αυτό ήταν το μίνιμουμ χρονικό διάστημα που θέλαμε να έχουμε ομαδικές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να κοιτάζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και να τις βλέπουμε ως προκλήσεις για να ξεπεράσουμε τον εαυτόν μας. Ήταν μια χρονική περίοδος πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο, παίκτες και κοινωνία γενικότερα, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση πριν εκτραχυνθεί.

Πλέον, το πιο σημαντικό είναι σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία, στις δουλειές, ώστε να ανυψωθεί η οικονομία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ζούμε σε μια χώρα, της οποίας η οικονομία βασίζεται πολύ στον τουρισμό. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα συμμορφωμένοι στους κανόνες και τα μέτρα που υφίστανται. Διότι λόγω αυτών έχουμε καταφέρει ως χώρα να ελέγξουμε πολύ καλά αυτήν την πανδημία».

Δείτε τις δηλώσεις του Φερέιρα: