Φλερτάρει ΚΑΙ με Πέλκα η Μπεσίκτας

Λίγες μέρες πριν την κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League και την Μπεσίκτας να βρίσκεται μέσα στους υποψήφιες αντιπάλους, το «fotomac.com.tr» αναρτάει δημοσίευμα πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Δημήτρη Πέλκα, καθώς πριν λίγο καιρό είχε δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της
ομάδας μας, Τσούμπα Άκπομ.

Για να «ηρεμήσουμε» όμως λίγο το κλίμα, δεν έχουν υπάρξει ακόμα στενές επαφές με τον παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. , αλλά θα έχει ένα ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί καθώς φέτος είναι η τελευταία χρόνια του συμβολαίου του. Επίσης η Μπεσίκτας δείχνει να είναι κοντά στην απόκτηση των Ουέλιντον και Ν’ Σακαλά από την Αλάνιασπορ.
Ίσως να είναι μια καλή περίπτωση για τον Δημήτρη Πέλκα αλλά και για τον Π.Α.Ο.Κ. να «φύγει» με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και τα ενδεχόμενα να είναι δύο. Το πρώτο είναι να μην εντυπωσιάσει την τουρκική ομάδα και να ξαναγυρίσει στον Δικέφαλο αλλά να έχει αποκτήσει εμπειρία, (καθώς πέρα από το πρωτάθλημα η Μπεσίκτας έχει έντονη ευρωπαϊκή παρουσία κάθε χρόνο) και επιπρόσθετα θα τον βοηθήσει να ωριμάσει σαν
παίκτης.

Το δεύτερο, και ίσως λιγότερο, αρεστό ενδεχόμενο είναι γίνει αγορά του παίκτη με την προϋπόθεση ότι Π.Α.Ε. θα εισπράξει ένα αξιοσέβαστο ποσό, λόγο της ηλικίας του και των περιθωρίων εξέλιξης του, με σκοπό την αντικατάστασή του.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν όντως τα σενάρια για τη μεταγραφή του Πέλκα είναι βάσιμα, και στη συνέχεια τις διαθέσεις των δύο ομάδων αλλά και του ίδιου του παίκτη.

Κώστας Σαρδέλης