Χαρούμενος ο Τολιόπουλος (pic)

Έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία το μεσημέρι της Κυριακής και σήμερα, ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας Τέιλορ διανύει τις πρώτες του ημέρες στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για όλα στην κάμερα του PAOKTV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα σου;

“Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που είδα ότι έχουν στείλει τις καλύτερες ευχές στο instagram. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσαν. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, η πόλη είναι υπέροχη, ο σύλλογος είναι σπουδαίος, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι πολύ καλές. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ”.

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως ποδοσφαιριστή στο γήπεδο;

“Είμαι ένας δυνατός παίκτης. Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η ταχύτητα. Αλλά θεωρώ ότι είμαι έξυπνος παίκτης επίσης. Μου αρέσει να έχω την μπάλα, είμαι επιθετικός παίκτης, αλλά παίζω καλά και στην άμυνα επίσης”.

Έρχεσαι σε ένα κλαμπ που έχει μεγάλη ιστορία με τους Βραζιλιάνους παίκτες. Δύο από τους κορυφαίους ακραίους αμυντικούς της ιστορίας μας ήταν Βραζιλιάνος. Θα γίνεις ο 220ς παίκτης του ΠΑΟΚ από τη Βραζιλία. Είναι μία έξτρα πίεση για σένα το γεγονός ότι πρέπει να συνεχίσεις την κληρονομία;

“Έχω μάθει για αυτό και ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω την κληρονομία. Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά εδώ”.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ:

“Θέλω να κάνω το καλύτερο, να κερδίσουμε πρωταθλήματα, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, να κερδίσουμε πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και για μένα προσωπικά”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση