Χειρουργήθηκε ο Γκορτεζιάνι!

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Ρούμπεν Σεμέδο για την υπόθεση βιασμού στην οποία εμπλέκεται, με κοινή απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού κατέθετε για περίπου 2,5 ώρες και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την 17χρονη χωρίς τη συναίνεση της, ενώ νωρίτερα σήμερα πέρασε την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας και η 17χρονη που προ ημερών είχε καταγγείλει τόσο τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού όσο και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.

Σε δήλωσή της η εκ των δικηγόρων του Ρούμπεν Σεμέδο, Μαριζάνα Κίκηρη, ανέφερε: «Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολεα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων.

Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυψε από πουθενά ο βιασμός».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση