Χωρίς Μιχαηλίδη με ΠΑΣ

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην ενδιάμεση φάση του Europa Conference League, Σβεντ Γκράβερσεν, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης.

Πρόκειται για μια συναρπαστική κλήρωση, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο νούμερο 74 της λίστας της UEFA. Δηλαδή λίγο κάτω από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Europa League αυτό το φθινόπωρο. Επομένως πρόκειται για έναν αντίπαλο, τον οποίο μπορούμε να ανταγωνιστούμε. Θα είναι δύο δύσκολα αλλά και συναρπαστικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ανυπομονούμε. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, για να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση» είπε ο Γκράβερσεν.

Το πρωτάθλημα της Δανίας, έχει διακοπεί για το χειμώνα και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη Μίντιλαντ, θα γίνει για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στις 17 Φεβρουαρίου αρχικά, με την επανέναρξη να είναι στις 20 του μήνα, ανάμεσα δηλαδή στα δύο παιχνίδια με το Δικέφαλο του Βορρά. Όπως σημείωσε σχετικά ο Γκράβερσεν… «Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις 17 Φεβρουαρίου και στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρο το κλαμπ και χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των οπαδών μας για να περάσουμε.

Προσπαθούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Conference League. Φυσικά θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και πλέον επικεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

Οι Δανοί αναμένεται να ξεκινήσουν προετοιμασία στις 6 Ιανουαρίου…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση