Όλα δείχνουν ότι συνεχίζονται κανονικά Superleague και Basket League

Τη συνέχεια τόσο της Superleague, όσο και της Basket League, μαζί με τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αναμένεται να ανακοινώσει όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση.

Παρά το γενικό lockdown που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο σημερινό διάγγελμά του μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, ο αθλητισμός σε ό,τι αφορά το κορυφαίο επαγγελματικό του επίπεδο, αναμένεται να μην επηρεαστεί. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα της Πέμπτης, όπως όλα δείχνουν όμως θα ανάψει το “πράσινο φως” για να συνεχιστούν κανονικά τόσο η Superleague και η Basket League, όσο βεβαίως και οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Euroleague, Basketball Champions League και Eurocup. 

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει και η Ελλάδα το μοντέλο των προηγμένων ποδοσφαιρικά πρωταθλημάτων όπως η Γαλλία και η Αγγλία, όπου επίσης έχει εφαρμοστεί lockdown, αλλά οι λίγκες τους συνεχίζονται κανονικά. Αυτές είναι οι εισηγήσεις που γίνονται από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η κυβέρνηση τη δεδομένη στιγμή. Εξάλλου παρά το γενικό “λουκέτο” που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορούν να “παγώσουν” τα πάντα στη χώρα και να μπει στο… pause ολόκληρη η κοινωνία και η οικονομία, τομείς που επηρεάζονται άμεσα από τον αθλητισμό. 

Βεβαίως θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, που ήδη εφαρμόζονται και δεν πρόκειται να παρεκκλίνουν στο ελάχιστο. 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση