«Όλοι Παλατάκι»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ Μαteco, έδωσε το στίγμα του για τον αγώνα με το Περιστέρι, στάθηκε στη βοήθεια που παίρνει η ομάδα από τον κόσμο και τόνισε ότι κανείς δεν πρεπει να περνάει από το Παλατάκι.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η επιστροφή μας στο Ελληνικό πρωτάθλημα έρχεται μετά από δύο νίκες κι αυτό μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα. Ανακούφιση αρχικά για τις πρώτες νίκες, μετά από το άσχημο ξεκίνημα. Αυτές οι νίκες μας έδωσαν καλύτερη ψυχολογία και εγώ από την πλευρά μου αισθάνομαι πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό που είχα.

Εκτός από τα αποτελέσματα, βοήθησε και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στο γήπεδο. Πέρσι ήταν ένα άδειο γήπεδο. Το ζούμε φέτος πολύ διαφορετικά, με τον κόσμο μας στην κερκίδα.

Δίπλα μας και στα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή και στις νίκες που ακολούθησαν. Μας βοηθούν πάρα πολύ, μας δίνουν ώθηση, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές των αγώνων. Τους περιμένουμε και στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και θα μας βοηθήσουν.

Είναι σημαντικό και δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλει μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα στην προσωπική άμυνα. Από το «Παλατάκι» δεν πρέπει να περνάει κανείς. Με την παρουσία του κόσμου και με την δική μας μεγάλη προσπάθεια πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Πρέπει να έχουμε υπομονή όμως, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να το κάνουμε με πάθος και αποφασιστικότητα. Αυτά τα στοιχεία άλλωστε νομίζω ότι μας διακρίνουν ως ομάδα».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση