Όπου τον βρίσκει, τον κατασπαράζει!

Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, έχουν τα δικά τους δεδομένα, τις δικές τους ιδιαιτερότητες και τις δικές τους ιστορίες, αφού πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές αντιπαλότητες τόσο στο ελληνικό όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ανεξαρτήτως κατάστασης των ομάδων.

Για τον ΠΑΟΚ Μαteco, το αποψινό παιχνίδι έχει οριακό χαρακτήρα, όντας στο 2-6 στη Stoiximan Basket League. Προβλήματα υπάρχουν και πάλι, με τον Κάρτερ να μην έχει αντικατασταθεί ακόμα, μετά το σοβαρό του τραυματισμό και τους Γκρίφιν, Γιάνκοβιτς να έχουν ελπίδες να είναι διαθέσιμοι, έστω και χωρίς αυξημένο βαθμό ετοιμότητας. Ο Τζόουνς επέστρεψε με τη Γαλατασαράι και σταδιακά, ξαναβρίσκει ρυθμό.

Ο Άρης, που είναι στο 4-4 και προέρχεται από την άνετη και πολύ σημαντική νίκη επί του Περιστερίου, με 87-68, έρχεται πιο άνετος στο Παλατάκι με τον Κέλι να του έχει… αλλάξει τη ζωή, όντας ο ΜVP των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ενώ επιστρέφει ο Χάνλαν από τραυματισμό, κάτι που έφερε τη λύση της (μηνιαίας) συνεργασίας με τον Κλόμπουτσαρ.

Με αυτά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και περιμένοντας σταδιακά επιστροφές τραυματιών, αλλά και τον αντικαταστάτη του Κάρτερ, να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του.

Επίσης, το Παλατάκι αναμένεται να έχει περισσότερο κόσμο από το συνηθισμένο, οπότε και η ατμόσφαιρα θα είναι κάτι το ξεχωριστό για τους περισσότερους που θα συμμετέχουν στο αποψινό παιχνίδι.

Φούφης, Ζαχαρής και Μαγκλογιάννης ορίστηκαν από την ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση