Ώρα τελικών! ΠΑΟΚ Mateco-Βέροια 17

Για τον πρώτο αγώνα των τελικών της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Σπίτι του Χάντμπολ, την Βέροια 17.

Ο Δικέφαλος μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στα Play-Off, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στους τελικούς του πρωταθλήματος έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων.

Απέναντι του, η Βέροια 17, η οποία μετά την επικράτηση στο Φιλίππειο επί του ΟΦΝΙ, πήρε την δεύτερη θέση στα Play-Off, και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικούς πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ Mateco δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να έχει στην διάθεση του όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Η σειρά των τελικών κρίνεται στις δύο νίκες.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, ΕΡΤFLIX.

Για το Game 1 των τελικών πρωταθλήματος, ο προπονητής, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αρχηγός. Marija Nikolic, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Η ώρα των τελικών επιτέλους έφτασε! Μετά από μία χρονιά περίεργη, η οποία έχει τραβήξει πολύ σε χρονικό διάστημα. Έχουμε μπροστά μας τον δεύτερο κατά σειρά στόχο χρονικά, αυτόν του πρωταθλήματος. Το κίνητρο όλων μας για την κατάκτηση του ντάμπλ είναι μεγάλο. Η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά για αυτούς τους τελικούς. Ο πρώτος τελικός είναι πολύ σημαντικός σε μία σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη πρώτη νίκη, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα αυτά θα κριθούν μέσα στο γήπεδο, χρειάζεται πολύ υπομονή και πειθαρχία σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Marija Nikolic:

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αύριο. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του προέδρου της Βέροιας 17, Γιάννη Χασιώτη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Βέροια 17 είναι μία καλή ομάδα με καλές παίκτριες, οι οποίες γνωρίζονται αγωνιστικά μεταξύ τους. Μετά το λυπηρό γεγονός που είχαν να αντιμετωπίσουν ως ομάδα, πιστεύω θα προσπαθήσουν περισσότερο και θα έχουν ακόμα περισσότερο κίνητρο, έτσι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλο το παιχνίδι. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας και μείνουμε πιστές στο πλάνο του προπονητή μας, πιστεύω δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
Τελικοί 1ος αγώνας, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ Mateco-Βέροια 2017 (ΕΡΤFLIX)

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση