LIVE: Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Δίκιο έχετε, αλλά σας ξαναλέω ότι πρώτο μέλημα είναι η διάθεση του κόσμου. Με την Κοπεγχάγη δεχτήκαμε πρόστιμο 82 χιλ. ευρώ και με τον Άρη 193 χιλ. ευρώ και θα δούμε τι θα γίνει με την έφεση. Τα πρόστιμα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν”, απαντά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Έβδομη ερώτηση για τους πυρσούς που άναψαν στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

“Ναι, υπάρχουν κάμερες που τις διαχειρίζεται η αστυνομία. Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη. Τα καταδικάζουμε όλα αυτά και θέλουμε την στήριξη του κόσμου, για να επανέλθει η ομάδα σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Η Θύρα 4 χωράει 9.700 άτομα και δεν έχει παραπάνω κόσμο ποτέ”, συμπληρώνει.

“Κάποιοι οπαδοί πέταξαν αντικείμενα κι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας. Δεν σχολιάζω τι λέγεται δεξιά κι αριστερά. Πυρσοί μπαίνουν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Γίνονται σωματικοί έλεγχοι. Δείτε τι γίνεται στη Γαλλία. Θα πάρουμε κάθε μέτρο, για να σταματήσουμε αυτά τα περιστατικά. Δεν είναι κάτι εύκολο. Σημασία έχει ότι υπάρχει διάθεση κι από τη δική μας πλευρά κι από του κόσμου. Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα. Μετά από 5 χρόνια, έγιναν ξανά τέτοια γεγονότα. Σεκιούριτι δεν μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ, είναι ιδιωτική”, αναφέρει ο Μάκης Γκαγκάτσης στη συνέχεια.

Γκαγκάτσης: “Γίνονται έλεγχοι, χρειαζόμαστε στήριξη”

Έκτη ερώτηση για την εισβολή του κόσμου στο γήπεδο. Γιατί έγινε και πως γίνεται να μπήκαν όλα αυτά τα βεγγαλικά. Ο Μάκης Γκαγκάτσης απαντά πως η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, ήταν το 2016 στο παιχνίδι με τον Παππά κι έγινε ξανά φέτος, στο ντέρμπι με τον Άρη.

Πέμπτη ερώτηση, για τα επεισόδια, την έφεση που έγινε από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την απόφαση. Η απάντηση είναι ότι έγινε έφεση, αλλά ακόμη δεν υπάρχει απόφαση. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, εκτός αν αύριο μειωθεί η ποινή.

Τέταρτη ερώτηση, για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αλλαγές. “Ποιος είναι για συζητήσεις; Δεν σχολιάζω τι λένε δεξιά κι αριστερά. Η Γενική Συνέλευση σχολιάζει γεγονότα, όχι φήμες”, είναι η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση.

Απαντά ο Μάκης Γκαγκάτσης: “Υπάρχουν υπεύθυνοι. Ο Κούκιος, ο Αϊβαζίδης, ο Πλιάτσικας κι άλλοι”.

Τρίτη ερώτηση: “Ποιος είναι ο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της ασφάλειας, ώστε να μην μπαίνει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο”;

Η δεύτερη ερώτηση, αφορά τον Τρύφωνα Κούκιο. “Είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας και πρώην Στρατηγός της αστυνομίας”, είναι η απάντηση.

Η πρώτη ερώτηση αφορά τα μέλη του ΔΣ κι απαντάει ο Μάκης Γκαγκάτσης, για το 9μελες ΔΣ.

10:35 Ξεκινούν οι παρατηρήσεις-ερωτήσεις.

10:34 Δεν υπάρχει προσθήκη νέου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, κλείνει και το 7ο θέμα.

10:32 Το ποσό που έχει βάλει συνολικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φτάνει τα 159.024.000 ευρώ χωρίς τη νέα ΑΜΚ.

10: 31 Σήμερα το 84.93% των μετοχών το έχει ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη. Το 80.6ο% ανήκει στη Dimera και το άλλο 4% σε πρόσωπα και σε άλλες εταιρίες.

10:29 Ο Μάκης Γκαγκάτσης  ρωτάει αν συμφωνούν κι η απάντηση είναι ναι.

10:28 121. 257. 458 ευρώ θα είναι το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

10:27 Μπαίνουν στο 5ο θέμα, που αφορά την ΑΜΚ. Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, σημειώνει πως υπάρχει αναγκαιότητα αύξησης 5 εκατ. ευρώ.

10:24 Εγκρίνεται και το ποσό των 493 χιλ. ευρώ για τις αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

10:23 Εγκρίνεται η συνολική διαχείριση της εταιρίας κι η αμοιβή του Ορκωτού Ελεγκτή.

10:22 Γίνεται μία συζήτηση για τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ψηφοφορία εγκρίνεται.

“Η πανδημία επηρέασε τα έσοδα”, αναφέρει ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Απαντάει αρχικά ο Δημήτρης Πανοζάχος, πως όλα είναι αποτυπωμένα και περιορίστηκε η ζημιά, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης σημειώνει πως όλα αυτά, έγιναν παρά τα κλειστά γήπεδα. Προσθέτει επίσης, ότι τα έσοδα είναι λιγότερα λόγω των γηπέδων κι  αγορά αντιμετώπισε ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς μειώθηκαν τα έσοδα, κάτι που επηρέασε όλα τα κλαμπ.

10:18 Ερώτηση μικρομετόχου για τα χρηματοοικονομικά και τις πωλήσεις παικτών.

10:16 Ο ορκοτός λογιστής διαβάζει τα συμπεράσματα και τα πιστοποιητικά ελέγχου.

“Η αξία της μετοχής, αυξήθηκε και κοστίζει 6 λεπτά, ενώ στο ξεκίνημα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ήταν μηδενική. Σήμερα, τα κεφάλαια της εταιρίας, έχουν αξία 24.7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, που δείχνει ότι η εταιρία δεν έχει τόσο μεγάλες ανάγκες.

Τα έσοδα της χρήσης είναι αυξημένα και φτάνουν τα 38.94 εκατ. κι όλα μαζί συνολικά, τα 52 εκατ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αξίζει 45.2 εκατ., ενώ οι ζημιές είναι στα 3.76 εκατ., που αποτελεί ένα από τα μικρότερα ποσά των τελευταίων ετών,  λόγω της αύξησης των εσόδων”

10:11 Ο Δημήτρης Πανοζάχος, παίρνει το λόγο κι αναφέρει:

10:10 Ο Μάκης Γκαγκάτσης υποβάλλει τις καταστάσεις από τον Ιούλιο του 2020, μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

10:09 Ξεκινάει η διαδικασία με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

10:08 Ο Μάκης Γκαγκάτσης κηρύσσει την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

10:05 Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, η Μαρία Γκοντσάρεβα κι ο Αχιλλέας Μαυρομάτης έχουν πάρει τις θέσεις τους, ενώ δίνουν το “παρών” και λίγοι μέτοχοι.

9:59 Σε άλλη αίθουσα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και σε άλλη, βρίσκονται οι εκπρόσωποι του Τύπου

8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

7. Εκλογή συμπληρωματικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου

6. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4548/2018.

4. Έγκριση αμοιβής μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 01.07.2020 έως 30.06.2021.

3. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 01.07.2021-30.06.2022.

2. Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρίας από το ΔΣ για την εταιρική χρήση 01.07.2020 έως 30.06.2021 και απαλλαγή των ελεγκτών.

1. Υποβολή και έγκριση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01.07.2020-30.06.2021, στις οποίες περιλαμβάνονται οι σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018.

9:57 Θυμηθείτε τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά ό,τι συμβαίνει στην Τούμπα.

Σήμερα πραγματοποιείται -όπως αναμενόταν- η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα γραφεία της Τούμπας.

*Χρειάζεται refresh

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση